Argentijnse landschildpad (Testudo chilensis)

Lengte:20 cm.

Verspreiding: Argentinië, Uruguay.

Natuurlijke leefomgeving: steppen, struikgewas.

Huisvesting: 20 tot 28 graden.

Voer: overwegend plantaardig.

Bijzondere kenmerken: heeft van nature een papegaaibek, niet afvijlen.

Winterslaap: nee.

 

knop bezoek ons op facebook

 

 

 

icon schildpad

Moorselandschildpad.be
Copyright © 2012 - 2021 
All Rights Reserved