Blog Moorse landschildpad

2 Schildpadden wakker ( 23-02-2014)

Vandaag was het iets warmer weer met vrij veel zon, temperatuur tot 14 graden. In de serre zal het wel warmer geweest zijn en er is 1 schildpad (Brutus) ontwaakt. Nog veel te vroeg naar mijn zin want het is er helemaal het weer nog niet voor. Afwachten of er ook nog andere schildpadden gaan wakker worden

 

Een paar dagen later heb ik ook mijn schildpad Gaia zien rondlopen, het gewicht is momenteel 612 gram.

Ik heb de verwarmingslamp en het UV-licht aangestoken want het is momenteel (25/02) slechts 10 graden buiten, dat is veel te koud. Ook water in de serre gezet en een witloof indien ze zin hebben om te eten of te drinken. Ik wacht, en de landschildpadden ook, op de zon.

knop bezoek ons op facebook

 

 

 

icon schildpad

Moorselandschildpad.be
Copyright © 2012 - 2021 
All Rights Reserved